Barátság..

 2009.04.29. 19:55

Ezt a bejegyzést egy idézettel kezdeném:

Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa. És figyel rád, mert fontos számára a te sorsod. Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz. Nem tudtok egymásnak hazudni. Túl közel van. Mintha magaddal beszélnél.

Gondolom mindenki érti h mi lesz most a témám.. bizony a barátság, egy olyan dolog, aminek más és más jelentőssége van az emberiéletben.
Lehet igazi, és lehet érdek, lehet fájdalmas és élettel teli. A középiskolás éveim alatt rengeteg barátságot kötöttem különböző stílusú és felfogásu emberekkel. Ha valaki barátkozik, nem a külsö alapján válasszunk barátot ( ugyan ugy ahogy a szerelemben sem a külső a fontos ) a belsőértékek a fontosak! az hogy legyen megértő, melletted álljon ha baj van, és a legfontosabb az őszinteség. Egy barát nem attol barát, hogy néha hazamentek valamelyik "tömegközlekedési járművel" vagy kaja szünetbe elmondod neki a problémáidat és rábolint.. pár percre rá ugysem fog rá emlékezni hiszen nem is érdekli. A barát az az a személy, aki megért, aki mellett ugy érzed hogy szinte már magaddal beszélgetsz, imádod azokat a perceket, amikor vele vagy és nem gáz ha egy egész délutánt átsírtok a sex és ny film miatt :D , a rossz pillanatokban mindig tud viccelődni, és nagyon sokat lehet nevetni mellette, főleg saját magunkon.. Aki nem fecsegi ki a titkaidat, magába szívja mint egy szivacs :D és jobban megbízol benne mint bárkiben. Körülbelül így írnám le hogy mi is az a barátság.
Én szerencsés vagyok, hiszen nekem két legjobb barátnőm is van. Imádom őket, és soha de soha nem csapnám be őket, vagy árulnám el a titkaikat, tudom hogy megbíznak bennem és én is megbízok bennük! És ez így van jol.. :)

< 33 Noncsím, Gabcím < 33

 

 

Címkék: barátság friends.

A bejegyzés trackback címe:

https://nooori.blog.hu/api/trackback/id/tr911094276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása